AGENDA

Please note the agenda is subject to change.

Tuesday, September 20, 2022
10:00 am  -  5:30 pm
One-on-One Scheduling Desk
10:00 am  -  5:30 pm
Registration and Networking Lounge
11:00 am  -  12:00 pm
Participating Member Forum
11:00 am  -  12:00 pm
Strategies to Make the Most of Your Exchange & One-on-One Conversations (Suppliers Only)
12:00 pm  -  2:00 pm
Participating Member and Supplier Luncheon
1:00 pm  -  1:30 pm
Break
1:30 pm  -  5:00 pm
Opening Remarks and & Presentations by Sponsoring Organizations
  • (20 min for each sponsor)
5:30 pm  -  7:30 pm
Networking Reception
Wednesday, September 21, 2022
7:00 am  -  8:00 am
Breakfast
7:00 am  -  5:00 pm
One-on-One Scheduling Desk
7:00 am  -  5:00 pm
Registration and Networking Lounge
8:00 am  -  9:15 am
One-on-One Appointments (Session One)
9:00 am  -  9:15 am
Break
9:30 am  -  10:45 am
One-on-One Appointments (Session Two)
15 Minute with 5 Minute Transition:
  • 9:30 a.m. - 9:45 a.m.
  • 9:50 a.m. - 10:05 a.m.
  • 10:10 a.m. - 10:25 a.m.
  • 10:30 a.m. - 10:45 a.m.
10:45 am  -  11:00 am
Break
11:00 am  -  12:00 pm
1A: United States Idea Exchange (Breakout Session One)
11:00 am  -  12:00 pm
1B: Canada Idea Exchange (Breakout Session One)
11:00 am  -  12:00 pm
1C: European Union Idea Exchange (Breakout Session One)
11:00 am  -  12:00 pm
1D: United Kingdom Idea Exchange (Breakout Session One)
12:00 pm  -  1:00 pm
Lunch and Networking
1:00 pm  -  2:00 pm
2A: Pandemic Readiness: Lessons Learned (Breakout Session Two)
1:00 pm  -  2:00 pm
2B: Professional Development Tools (Breakout Session Two)
1:00 pm  -  2:00 pm
2C: Procurement of Information Technology (Breakout Session Two)
1:00 pm  -  2:00 pm
2D: eProcurement Solutions (Breakout Session Two)
2:00 pm  -  2:45 pm
Extended Break
2:45 pm  -  4:00 pm
One-on-One Appointments (Session Three)
15 Minute with 5 Minute Transition:
  • 2:45 p.m. - 3:00 p.m.
  • 3:05 p.m. - 3:20 p.m.
  • 3:25 p.m. - 3:40 p.m.
  • 3:45 p.m. - 4:00 p.m.
4:00 pm  -  4:15 pm
Refreshment Break
4:15 pm  -  5:00 pm
Daily Wrap Up
Thursday, September 22, 2022
7:00 pm  -  8:00 am
Breakfast
7:30 am  -  2:05 pm
One-on-One Scheduling Desk
7:30 am  -  3:00 pm
Registration and Networking Lounge
8:00 am  -  9:00 am
General Session: Tips from the Cooperative CEO's
Audience Q&A
9:00 am  -  9:15 am
Break
9:15 am  -  10:50 am
One-on-One Appointments (Session Four)
15 Minute with 5 Minute Transition:
  • 9:15 a.m. - 9:30 a.m.
  • 9:35 a.m. - 9:50 a.m.
  • 9:55 a.m. - 10:10 a.m.
  • 10:15 a.m. - 10:30 a.m.
  • 10:35 a.m. - 10:50 a.m.
10:50 am  -  11:00 am
Break
11:10 am  -  12:10 pm
3A: Engaging Small Businesses with Cooperative Contracts (Breakout Session Three)
11:10 am  -  12:10 pm
3B: Sustainable Purchasing Initiatives (Breakout Session Three)
11:10 am  -  12:10 pm
3C: Cross Border Contracting Opportunities (Breakout Session Three)
11:10 am  -  12:10 pm
3D: Smart City Planning & Urban Development (Breakout Session Three)
12:10 pm  -  1:10 pm
Networking Lunch
1:10 pm  -  2:05 pm
One-on-One Appointments (Session Five)
15 Minute with 5 Minute Transition:
  • 1:10 p.m. - 1:25 p.m.
  • 1:30 p.m. - 1:45 p.m.
  • 1:50 p.m. - 2:05 p.m.
2:05 pm  -  2:15 pm
Refreshment Break
2:15 pm  -  3:00 pm
Closing General Session